Skip to Content

Om os

BNP Paribas Cardif udgør forsikringsgrenen af den internationale bankkoncern BNP Paribas; en af de førende aktører i Europa inden for bank- og finanstjenester.

BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif er et globalt selskab, der er specialiseret inden for personforsikringer.

100 millioner mennesker verden rundt har en ting tilfælles:  de er forsikrede gennem  BNP Paribas Cardif.  1973 blev forsikringsvirksomheden BNP Paribas Cardif grundlagt af bankkoncernen BNP Paribas. Idag er BNP Paribas Cardif en global specialist indenfor låne- og kreditforsikringer, og har datterselskaber i 33 lande i Europa, Asien og Latinamerika.

Forsikringer via samarbejdspartnere

BNP Paribas Cardifs forretningsmodel er baseret på samarbejde med partnere, deriblandt førende banker og finansselskaber, detailhandelskæder og teleselskaber. Via samarbejdet tilbydes skræddersyede forsikringsløsninger, der tilgodeser både vores samarbejdspartnere og deres kunders behov.

Specialister i låne- og kreditforsikringer

BNP Paribas Cardif er specialister inden for låne- og kreditforsikringer, og arbejder kontinuerligt med at spotte trends i omverdenen for at imødekomme fremtidige forsikringsbehov. Koncernen har omkring 8000 ansatte og 100 millioner forsikringskunder.

BNP Paribas Cardif Globalt

  • 10.000 ansatte
  • 100 millioner forsikringspolicer
  • Findes i 35 lande
  • Ca 500 samarbejdspartnere