Partnere

Verden er i konstant forandring og sammen med vores partnere udarbejder vi tilpassede forsikringsprodukter.

Vi hjælper jer med lånesikring til kunderne

Vi er størst på forsikring af lån i Norden. Lad os tage hånd om jeres kunder, når de har mest brug for det. Tilbyd Lånesikring via os. Giv jeres kunder en mere tryg fremtid i en foranderlig verden.

Vores løfte til samarbejdspartnere:

  • Vi udarbejder skræddersyede løsninger til jer
  • Gennem os kan I tilbyde tryghed til kunderne, når de optager lån eller kredit
  • Vi har værktøjer, der gør en helt digital kunderejse mulig
  • Vores undervisere og digitale uddannelsesplatform understøtter jer med den nødvendige kompetenceudvikling

Et bæredygtigt partnerskab

BNP Paribas Cardif er en teknologidrevet virksomhed med mange års erfaring inden for bankassurance. Vi har et tæt samarbejde med vores partnere og arbejder med en fleksibel tilgang for at kunne finde løsninger på almindelige forretningsmæssige udfordringer. Vi arbejder proaktivt med at udvikle nye produkter og services ved at overvåge trends og udvikling i markedet. Som vores partner deler vi naturligvis vores trendforskning med jer.

Vi forstår jeres kunders behov

Vi ved hvor betydningsfuld en Lånesikring kan være, når en kunde bliver arbejdsløs eller syg. Derfor ved vi også, at en god Lånesikring styrker jeres tilbud, når kunden ønsker at optage et lån eller en kredit. På sigt øger det kundetilfredsheden og skaber kundeloyalitet. At vælge Lånesikring er ikke nødvendigvis forbundet med kundens opfattelse af risiko, men derimod til den vision, hver person har om sin fremtid. Derfor kortlægger vi kundernes behov og forsøger i detaljer at forstå, hvorfor og hvordan man ønsker at købe et forsikringsprodukt. Vi bruger denne kundeindsigt til at segmentere kundegrupper og identificere målrettede løsninger og budskaber. Sammen kan vi matche disse indsigter op mod jeres base af kunder.

Kundetilfredshed er nøglen

Vi fokuserer på kunden gennem hele kunderejsen: Fra hvordan vi udvikler produkterne, til processen for ansøgning om forsikring og behandling af skader. Vi arbejder løbende på at forbedre kundeoplevelsen og måler kundetilfredshed på hele rejsen.

Vil I vide mere om, hvordan vi kan understøtte jer?

Tag kontakt til os på 80702080, så fortæller vi mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Vi vil gerne møde jer for at finde frem til, hvordan vi kan udvikle den bedste løsning til netop din virksomhed.

Ring til os for mere information. 

Tfn.: 80702080