Om os

BNP Paribas Cardif udgør forsikringsgrenen af den internationale bankkoncern BNP Paribas; en af de førende aktører i Europa inden for bank- og finanstjenester.

Organisation

De nordiske aktiviteter varetages fra hovedkontoret i Göteborg og salgskontorerne i Oslo, Stockholm og København. I Finland udføres aktiviteterne på tværs af grænserne, under fri udveksling af tjenesteydelser.

Juridisk struktur

BNP Paribas Cardif Försäkring AB, org. nr. 516406-0567 og BNP Paribas Livförsäkring AB, org.nr 516406-0559, har tilladelse til at drive forsikringsvirksomhed i Sverige, Norge (gennem filial), Danmark (gennem filial) og Finland (fri udveksling af tjenesteydelser). Disse forsikringsselskaber er datterselskaber af BNP Paribas Cardif Nordic AB, org. nr. 556591-7902.

BNP Paribas Cardif Nordic AB er et helejet datterselskab af det franske forsikringsselskab BNP Paribas Cardif SA, som gennem sine datterselskaber driver forsikringsvirksomhed i ca. 40 lande. BNP Paribas Cardif SA ejes af den franske bank BNP Paribas SA med base i Paris.
 

Billede: Juridisk struktur