Skip to Content

Partnere

Verden er i konstant forandring og sammen med vores partnere udarbejder vi tilpassede forsikringsprodukter.

Partnersamarbejde

Vi arbejder tæt sammen med vore samarbejdspartnere.

Nære relationer
Vi arbejder tæt sammen med dig som partner, for at få så godt et samarbejde og så god en tillid som muligt. Dette sikrer at vi har en dybdegående viden om dine distributionsmetoder og kunderejsen for dine kunder. Derfor kan vi udvikle og tilføre specifikke kompetencer på vore hovedpartneres markeder. Derfor kan vi også tilbyde dig som partner en forsikringsdistributionsaftale, som er effektivt integreret i din organisation. Vore løsninger skaber værdi, fostrer loyalitet og repræsenterer lovende vækstpotentiale.


Vi er opmærksomme på jeres kunders behov
At vælge forsikring er ikke længere nødvendigvis forbundet med risikoopfattelse, men snarere den vision, som hvert individ har af sin fremtid. På denne baggrund har vi delt kundernes behov op og forsøgt at forstå i detaljer, hvorfor og hvordan man vælger at købe forsikringsprodukter. Vi tilpasser så dette til jeres kundebase sammen med jeres team. Sammen kan vi så identificere profilerne inden for hvert segment for at identificere  målrettede løsninger og budskaber.


Kundetilfredshed
Verden er i konstant forandring, og sammen med vore partnere finder vi tilpassede forsikringsprodukter. Det er meget vigtigt for os, at vore kunder er tilfredse, og vi tager hensyn til kunden gennem hele værdikæden, fra produktdesign til eftermarked. Inden for BNP Paribas Cardif benytter vi en struktureret fremgangsmåde, som kaldes Customer Centric Program. Formålet er at forbedre kundens tilfredshed og kundeoplevelse for bedre at kunne tjene vore partnere og skabe nye forretningsmuligheder.