Om os

BNP Paribas Cardif udgør forsikringsgrenen af den internationale bankkoncern BNP Paribas; en af de førende aktører i Europa inden for bank- og finanstjenester.

Whistleblower

Whistleblowerordningen er tilgængelig fra denne side, og giver dig mulighed for at rapportere oplysninger om en forbrydelse, lovovertrædelse, trussel, skade for offentlighedens interesser, krænkelse eller et forsøg på at skjule en overtrædelse af gældende love og regler eller et brud på koncernens Code of Conduct.

Er du kunde hos BNP Paribas Cardif, og ønsker at indgive en klage, eller få udfaldet af din skadesag vurderet igen, skal du ikke anvende Whistleblowerordningen. Du kan i stedet læse mere på vores hjemmeside, hvis du ikke er tilfreds.
 

Whistleblowerordningen

BNP Paribas Cardif er strengt forpligtet til at overhold love og regler, samt håndhæve disse regler i koncernens Code of Conduct.

Rapportering til Whistleblowerordningen håndteres af uafhængige eksperter på en fortrolig måde og i overensstemmelse med gældende regler. Whistleblowere får beskyttelse mod risikoen for gengældelse i henhold til lokal gældende lovgivning. Ethvert misbrug af Whistleblowerordningen kan udsætte den indberettende person for disciplinære sanktioner eller retsforfølgelse.

BNP Paribas Cardifs varslingsregelverk er underlagt ansvaret til avdeling for «Profesjonell etikk» som hører til Compliance-funksjonen.

Du rapporterer til Whistleblowerordningen ved at send en e-mail til whistleblowing@bnpparibascardif.se eller ringe på +4631-7300146 og efterlade en besked. Vær opmærksom på, at du bør ringe fra et hemmeligt nummer for at forblive anonym.

Spørgsmål & svar


Hvornår skal man rapportere?

Når du har anledning til at tro, at der er begået en overtrædelse af loven eller BNP Paribas Code of Conduct, eller i tilfælde af en trussel eller skade for offentlighedens interesser. 


Hvordan rapporterer man?

Hvis du er en ekstern tredjepart, send en e-mail til whistleblowing@bnpparibascardif.se eller ringe på +4631-7300146 og efterlade en besked.

Kan jeg forblive anonym når jeg Whistleblower?

Ja, din indberetning kan være anonym, medmindre det er forbudt. Vi anbefaler dog, at du angiver kontaktoplysninger, så referenten kan kontakte dig.


Modtager jeg feedback på min indberetning?

Du modtager en bekræftelse for indberetningen efter dine indsendelsen til indberetningskanalen. Du vil herefter blive informeret om forløbet i behandlingen af din indberetningen og om resultatet af undersøgelsen.
 

Forbliver mine oplysninger konfidentielle?

Ja, uafhængige eksperter er oplært i at håndtere konfidentiel indrapportering til Whistleblowerordningen, med henblik på at bibeholde oplysningerne konfidentielle. 
 

Hvordan håndterer BNP Paribas Cardif mine personlige oplysninger? 

Her kan du læse mere om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger ved indberetning til Whistleblowerordningen