Om os

BNP Paribas Cardif udgør forsikringsgrenen af den internationale bankkoncern BNP Paribas; en af de førende aktører i Europa inden for bank- og finanstjenester.

BNP PARIBAS CARDIF - THE INSURER FOR A CHANGING WORLD

BNP Paribas Cardif er et globalt forsikringsselskab, som er verdensledende inden for lånesikring. Vi er eksperter I at opdage og analysere trends, som påvirker vores kunders liv.

I en hurtigt omskiftelig verden, hvor nye forbrugsvaner, demografiske trends og digital adfærd konstant dukker op, tilbyder vi nye services og løsninger tilpasset de nye forudsætninger. Vi er - The insurer for a changing world.

Vi gør forsikringer lettere tilgængelige
Forsikringer kan være svære at forstå og indeholder mange detaljer. Det er ikke sådan, vi ønsker det. Du, som kunde, skal forstå hvad din forsikring indeholder, hvad der kræves for at få erstatning og hvordan du uden besvær kan foretage en skadeanmeldelse. Derfor undgår vi et kringlet sprog og gør det enklere at anmelde en skade digitalt.

Vi skaber tryghed
Vores vigtigste opgave er at tilbyde tryghed gennem vores forsikringer, så vores kunder tør realisere sine drømme. Når du f.eks. køber ny bil, ny bolig eller vil renovere dit hjem, kan vores lånesikring give tryghed til dig og din familie. Vores forsikringer formidles via vores samarbejdspartnere. Kontakt din bank eller långiver, hvis du er interesseret i en lånesikring hos os.

BNP Paribas Cardif Globalt

  • 10.000 ansatte
  • 100 millioner forsikringspolicer
  • Findes i 33 lande
  • Ca 500 samarbejdspartnere