Sådan arbejder vi med bæredygtighed

Vi arbejder med social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed – både på lokalt og globalt plan.

FIRE FOKUSOMRÅDER

Vores arbejde med bæredygtighed omfatter alle vores aktiviteter, såvel lokale som globale. Vi har en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed, der omfatter både social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.


Bæredygtige forsikringer

Vi udvikler vores forsikringsprodukter på en socialt ansvarlig måde, så vores kunder får en beskyttelse, der er tilpasset deres aktuelle livssituation. Vi benytter også en lettilgængelig sprogføring for at gøre det nemt for vores kunder at forstå, hvad deres forsikringsdækning omfatter, hvad der kræves for at modtage erstatning og hvordan de nemt kan indgive et erstatningskrav digitalt.

 

Bæredygtige investeringer

Vi investerer i grønne obligationer med omtanke for miljø og samfund. På denne måde bidrager vi til finansiering af adskillige projekter, der bidrager til en grønnere og mere klimasmart fremtid. For at sikre, at de investeringer, vi foretager, er bæredygtige, følger vi ESG-kriterierne (miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige kriterier).

 

Bæredygtig virksomhedg

Vi træner vores ledere i at bekæmpe alle former for diskrimination og mobning for at skabe et trygt og bæredygtigt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi sikrer også, at vores medarbejdere kan opretholde en sund balance mellem arbejdsliv og fritid. Derudover arbejder vi med individuelle udviklingsplaner og sikrer, at vores medarbejdere kan vokse og udvikle sig i organisationen, både lokalt og globalt.

 

Bæredygtigt samfund

Vores samfundsmæssige ansvar er ikke begrænset til vores forretning eller vores interessenter. Derfor giver vi vores medarbejdere mulighed for at arbejde som frivillige i en række lokale organisationer, som vi samarbejder med, i den lønnede arbejdstid.