Om os

BNP Paribas Cardif udgør forsikringsgrenen af den internationale bankkoncern BNP Paribas; en af de førende aktører i Europa inden for bank- og finanstjenester.

Historie

BNP Paribas Cardifs nordiske forsikringsvirksomhed har erksisteret siden år 2000.

BNP Paribas Cardif introducerede bankforsikring (B2B2C) i Frankrig i 1973 og lagde dermed grundstenen til en succesrig forretningsmodel baseret på forsikringssamarbejde. I anden halvdel af 1980'erne begyndte den internationale udvidelse med Storbritannien og Italien. I dag har BNP Paribas Cardif datterselskaber i 35 lande og mange samarbejdspartnere, der blandt andet tæller førende banker og finansselskaber, detailhandelskæder og teleselskaber.

BNP Paribas Cardif har været på det nordiske marked siden år 2000. I de første år var det som generalagent for Cardif Pinnacle Insurance Plc, der også indgår i BNP Paribas-koncernen.

I 2006 tog BNP Paribas Cardif den strategiske beslutning at etablere sig mere permanent i Norden gennem en lokal forsikringskoncern, og 2007 blev de svenske forsikringsselskaber BNP Paribas Cardif Försäkring AB og BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB grundlagt med filialer i Norge og Danmark. I 2009 blev virksomheden udvidet til også at omfatte Finland via den internationale virksomhed, og siden 2012 findes Baltikum også i og med genforsikring. Beslutningen blev taget som led i en langsigtet strategi for de nordiske markeder. BNP Paribas Cardifs partnerskabsmodel bygger på tilgængelighed og transparens. Den forudsætter et langsigtet engagement og et stærkt nærvær på det lokale marked.