Karriere

Ønsker du en pålidelig arbejdsgiver med engagerede medarbejdere, der sætter kunden i centrum? Så passer vi godt sammen.

Hvad byder vi vores medarbejdere?

Forestil dig en organisation, der ikke er for stor til fortsat fremdrift og udvikling, men alligevel har tilstrækkelig størrelse til at håndtere forandring. Det er BNP Paribas Cardif Norden.

Du tiltræder i en spændende ekspansiv udviklingsfase i en international virksomhed med et multikulturelt arbejdsmiljø. Vores professionelle adfærd er det grundlæggende i vores arbejdsmetoder – vi er engagerede, ansvarlige, kompetente og nytænkende. Du får mulighed for at bidrage med din erfaring og ekspertise og naturligvis at arbejde sammen med fantastiske kolleger.

Med omkring 130 medarbejdere fordelt på Norge, Sverige og Danmark udvikler og udbyder vi forsikringer på det nordiske marked gennem banker og finansieringsselskaber. Forretningsudvikling er gennemgående i alt, hvad vi foretager os, og vi opfordrer vedvarende til nyskabende tænkning. Lyder det interessant? Så håber vi, at du vil sende os din ansøgning.

 

Som medarbejder får du
 


Karriereudvikling
Hos BNP Paribas Cardif er mobilitet i organisationen en selvfølge. Du får mulighed for at søge nye udfordringer både globalt og lokalt i Norden.


Uddannelse
Som medarbejder er du med til at præge din kompetenceudvikling, og i samarbejde med din leder udarbejder I en handlingsplan for din personlige udvikling.


En sund virksomhedskultur
Det er vigtigt for os, at du som medarbejder har en sund balance mellem arbejdsliv og fritid. Vi tilbyder blandt andet videreuddannelse med betalt fravær og mulighed for at arbejde hjemmefra – vi er en moderne arbejdsplads!

 

Derudover tilbyder vi vores medarbejdere tilskud til sport og fitness, samt sociale arrangementer og aktiviteter.